Вхід | Реєстрація

На 27 станціях Донецької залізниці квитки за готівку можна придбати на 10 поїздів

З 9 лютого у залізничних касах, що знаходяться на непідконтрольній території Донецької залізниці, за готівку квитки можна буде придбати лише на 10 поїздів, що курсують з Бердянська, Лисичанська, Артемівська, Красноармійська та Костянтинівки. На усі інші поїзди квитки реалізовуватимуться за безготівковий рахунок – через Інтернет.

Ці заходи пов’язані із ускладненням здійснення контролю фінансових операцій на території Донецької залізниці, де тривають бойові дії. Зокрема, Укрзалізниця таким чином зможе контролювати розрахунки за продані квитки і не залишати готівку на непідконтрольній території, мінімізувати ризики неповернення коштів.

Так, за готівку у залізничних касах, що знаходяться на території, непідконтрольній українській владі, можна придбати квитки лише на ті поїзди, які здійснюють вивезення пасажирів із небезпечного регіону:

№ 584 Бердянськ – Київ;
№ 70 Бердянськ – Львів;
№ 126 Костянтинівка – Київ;
№ 711 Костянтинівка – Київ;
№ 224 Костянтинівка – Харків;
№ 92 Костянтинівка – Одеса;
№ 532 Лисичанськ – Київ;
№ 610 Лисичанськ – Харків;
№ 206 Артемівськ-2 – Харків;
№ 733 Красноармійськ – Київ.

Обмеження щодо безготівкового розрахунку введені на  27 станціях Донецької залізниці, зокрема: Амвросіївка, Антрацит, Довжанська, Донецьк, Єнакієве, Іловайськ, Комунарськ, Красна Могила, Луганськ, Оленівка, Родакове, Сентянівка, Ясинувата та ін.

На усі зазначені поїзди можна придбати також і електронні квитки, із якими посадка здійснюється безпосередньо до поїзда без звернення до каси. Також через Інтернет можна придбати квитки і на інші поїзди внутрішнього сполучення.


Автор: Прес-служба Укрзалізниці


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2015, 16:19 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації