Вхід | Реєстрація

У Кременчуці ВАЗ «підрізав» фургон і той перекинувся на дах

У Кременчуці ВАЗ «підрізав» фургон і той перекинувся на дах

У Кременчуці автомобіль ВАЗ «підрізав» вантажний фургон Opel Movano, в результаті чого той з'їхав з дороги і перекинувся на дах. Як повідомили «Телеграфу» в міському відділі ДАІ, ДТП сталося 10 лютого близько 08.50 на просп. 50-річчя Жовтня між зупинками «Вул. Радянської Армії» і «Вул. А. Ковальова».

На місце події виїхав дізнавач ДАІ. Водій буса пояснив, що він рухався у напрямку Молодіжного та його підрізав якийсь світлий «Жигуль» - то «сімка», то «п'ятірка». Щоб піти від зіткнення він взяв убік, не впорався з керуванням, наїхав на бордюр і перекинувся. Ніхто в ДТП не постраждав. Водій ВАЗа з місця події поїхав.


Автор: Єгор СОЛОД, «Кременчугский ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2015, 17:55 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації