Вхід | Реєстрація

В Лубнах відбувся благодійний фітнес–марафон для дітей вимушених переселенців

В Лубнах відбувся благодійний фітнес–марафон  для дітей вимушених переселенців

10 лютого 2015 року в Лубнах відбулась унікальна спортивна подія в тренажерному залі фітнес – центру «SPORTMAX|86». Спортивне дійство відбувалось у рамках проекту «Створення кризового центру і реалізація програми відновлення життя, адаптації та інтеграції дітей - тимчасово переміщених із зони конфлікту на сході України до умов приймаючих громад в Полтавській області», що реалізується Полтавською обласною молодіжною громадською організацією «Твій Світ» за підтримки Канадського Фонду Місцевих Ініціатив.

«На сьогоднішній день досить велика кількість людей об'єдналося для того, щоб допомагати біженцям зі Сходу України, серед потерпілих також находяться і діти, які потребують психологічної підтримки і адаптації на новому місті», - говорить керівник проекту Олександр Чепур.

Мета спортивного заходу  - звернути увагу людей на проблеми вимушених переселенців, особливо дітей і підлітків. Більшість дітей, які переїхали в місто з зони збройного конфлікту на Сході України приєднались до благодійного фітнес-марафону разом зі своїми місцевими друзями.

Захід зібрав по справжньому самих спортивних представників навчальних закладів міста, для яких тренери інструктори провели екскурсію по тренажерним і кардіо залам, влаштували майстер – класи та ознайомили з силовим обладнанням для всіх груп м’язів.

Начальник відділу в справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради Світлана Скиба переконана, що подібні заходи надихають і наповнюють бажанням рухатися молодь вперед і крім усього іншого, допомагають дітям в їх непростій ситуації.

Тож, після гармонійного поєднання теоретичної та практичної частини тренінга, кожен відвідувач марафону взяв участь у розіграші призів та  приєднався до головного гаслу заходу   " Розумій! Підтримуй! Допомагай!".

 


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2015, 18:50 | Лубни | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації