Вхід | Реєстрація

Фінінспектори Полтавщини забезпечили відшкодування втрат на понад 3 мільйони

Фінінспектори Полтавщини протягом січня 2015 року упередили втрати фінансових ресурсів майже на 9 млн грн та забезпечили відшкодування втрат на понад 3 млн грн

Держфінінспекція в Полтавській області, за результатами оперативного моніторингу інформації про державні закупівлі, розміщеної на офіційному загальнодержавному веб-порталі „Державні закупівлі”, шляхом відміни торгів проведених з порушенням законодавства, упередила втрат фінансових ресурсів на суму 8,7 млн грн.
Крім того, протягом січня поточного року, забезпечено усунення виявлених порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 3,4 млн грн.Зокрема, з метою максимального рівня відшкодування фінансових порушень до порушників фінансово-бюджетної дисципліни застосовано 13 фінансових санкцій: зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань та зменшення бюджетних призначень.

Правоохоронні органи, за матеріалами ревізій і перевірок, розпочали 7 досудових розслідувань та вручили 2 письмових повідомлення про вчинення кримінального правопорушення.

До суду пред’явлено 2 позови щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів.

Керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій за результатами контрольних заходів прийняли 35 управлінських рішень.

До адміністративної відповідальності, за порушення бюджетного законодавства, притягнуто 2 посадові особи, 18 – до дисциплінарної і матеріальної, 9 – звільнено із займаних посад.


Автор: Прес-служба Держфініспекції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2015, 17:00 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації