Вхід | Реєстрація

Пораненому в АТО глобинському міліціонеру вручили ключі від квартири

Пораненому в АТО глобинському міліціонеру вручили ключі від квартири

Осколки від міни пошкодили Олександру Піддубному руку, третина якої лікарям довелося ампутувати.

17 лютого міністр МВС Арсен Аваков вручив ключі від однокімнатної квартири міліціонеру Глобинського РВВС Олександру Піддубному, який втратив частину руки в результаті мінометного обстрілу під Дебальцеве. Вручення відбулося в Києві, у відомчому госпіталі МВС, де Олександр знаходиться на лікуванні та реабілітації.

Як повідомили в прес-службі Полтавського обласного управління міліції, помічник дільничного інспектора Олександр Піддубний, перебував у складі зведеного загону правоохоронців Полтавщини в районі Дебальцеве.

— Ми зачищали населений пункт, - згадує Олександр. — На околиці чую — міна летить. Подав команду «Повітря!», всі лягли на землю. Почали розриватися міни на відстані 5-6 метрів від нас. Обстріл тривав близько 20 хвилин. Здалося, що все закінчилося дуже швидко. Намагався рухатися, але не зміг. Дивлюся - рука розірвана. Я закричав. Хлопцям спасибі, відразу допомогли. Сергій перев'язав руку джгутом, Саша поповз заводити автомобіль.

Олександр втратив третину руки. Зараз його стан здоров'я задовільний, він проходить курс лікування, після чого йому доведеться носити протез. Міліціонер перебуває у доброму гуморі, жартує і хоче продовжувати службу в ОВС.

— Чесно, навіть не очікував такої потужної підтримки, — каже Олександр. — Я хотів би і далі працювати в міліції, і знову повернутися до захисту Батьківщини в АТО. Мене зараз хлопці запитують, чому я такий веселий, адже немає руки. Я відповідаю — а що ж, плакати? Немає руки, але життя триває!

 

Зараз Олександр знаходитися на лікуванні та реабілітації у відомчому госпіталі МВС міста Київ.

Захисникові та його родині можна допомогти перерахувавши кошти на картку «Приват банку»:

Номер рахунку: 29244825509100, МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570

Найменування платежу на лікування Піддубного О.О., Номер карти: 5168 7572 4877 3659.


Автор: Єгор СОЛОД, Ілона ЧОРНОГОР


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2015, 12:18 | Глобине | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації