Вхід | Реєстрація

Суд виніс вирок батьку та сину, які до смерті забили чоловіка

Суд виніс вирок батьку та сину, які до смерті забили чоловіка

Нещодавно рішенням Кременчуцького районного суду Полтавської області було визнано винними та винесено вирок 25–річному чоловіку та його 48–річному батьку, мешканцям села Кам’яні Потоки, які спричинили тілесні ушкодження своєму односельцю.

В кінці вересня 2014 року до чергової частини Кременчуцького райвідділу міліції по телефону звернулася 70 – річна жінка, мешканка села Кам’яні Потоки. Вона повідомила про те, що її 70- річному чоловіку було завдано тілесних ушкоджень.

Потерпілий був доставлений до реанімаційного відділення лікарні. Від отриманих травм, а саме – закритої черепно – мозкової травми з переломом кісток основи та склепіння черепа, крововиливами потерпілий помер в лікарні.

В судовому засіданні підсудні свою вину в пред'явленому обвинуваченні за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого, ) визнали повністю.

Рішенням Кременчуцького районного суду батькові призначено покарання у вигляді  семи років позбавлення волі, сину  - дев’ять років.


Автор: Андрій Федорненко, Кременчуцький РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2015, 14:17 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації