Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії провели майстер-клас з вишивки

Вихованці Кременчуцької виховної колонії провели майстер-клас з вишивки

18 лютого до Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області на гостини завітали підоблікові неповнолітні Крюківського та Автозаводського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції.

Захід провели за дієвої підтримки начальника територіального управління в Полтавській області Миколи Ісаєва, ініціативи завідувача сектору кримінально-виконавчої інспекції територіального управління в Полтавській області Олександра Дем’яненка та сприяння начальника виховної колонії Юрія Величка з метою проведення профілактичної роботи з юнаками та дівчатами, які перебувають на обліку в КВІ.

Підобліковим була надана можливість побачити на власні очі «життя за гратами». Адміністрація виховної колонії ознайомила  гостей з умовами навчання, проживання та побутом юнаків. Хлопці та дівчата відвідали гуртожитки для вихованців, їдальню, Храм при установі, загальноосвітню школу та професійно-технічне училище. По закінченню екскурсії вони жваво ділилися своїми враженнями від побаченого та запевняли, що в майбутньому намагатимуться ні при яких умовах не порушувати Закони України.

Підлітки виховної колонії відповіли на запитання гостей, зорієнтували їх на здоровий та правосвідомий спосіб життя, розповіли про власні невтішні наслідки скоєння правопорушень.

Найцікавішим видався майстер-клас з вишивання "Мистецтво вишиванки: вчимося вишивати", який провели вихованці колонії. Захід проводився вперше, був відкритим і взяти участь у ньому могли усі охочі. Бажаючих подивитися та навчитися новому виявилося чимало. Гості з цікавістю спостерігали за створенням незвичайних речей в руках вихованців. Як із маленьких бісеринок можна створити справжній шедевр мистецтва показали вихованці колонії Олександр Б. та Артем М.. Вони разом із гостями робили квіти та прекрасні композиції.  Присутні гості на майстер-класі були дуже задоволені своїми виробами. Можливо дехто з них почне самостійно займатися одним із представлених  видів мистецтва.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2015, 10:06 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації