Вхід | Реєстрація

Військові повідомляють про провокацію з боку бойовиків

Бойовики відкривають вогонь по підконтрольній своїм силам території, а потім скаржаться спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ. Про це повідомляють у прес-центрі АТО.

«22 лютого, близько 19.00, з населеного пункту Водяне, яке знаходиться у буферній зоні, бойовики відкрили вогонь, ймовірно з артилерії чи танку, по території, яка тимчасово знаходиться під контролем противника. За даними розвідки стрільба велася в район населеного пункту Ленінське та Дзержинське. В цей час в районі стрільби було зафіксовано 6 безпілотних літальних апаратів противника», – йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

«Крім того, близько 19.15 противник відкрив артилерійський вогонь з населеного пункту Піщевик, що в буферній зоні, в напрямку населеного пункту Широкине. Також, впродовж цього дня розвідкою було зафіксовано постріли з танків противника з населеного пункту Комінтерново (знаходиться в буферній зоні) по населеному пункту Заіченко, яке тимчасово підконтрольне бойовикам», – повідомляють військові.

Після чого бойовики звернулися до представників ОБСЄ з інформацією, що по них відкрили вогонь українські танкісти.

«Після підписання двостороннього договору про припинення вогню, українська артилерія жодного разу не відкривала вогонь у бік противника, та не перебуває у вищезазначених населених пунктах, з яких зафіксовано обстріли. Своїми діями бойовики намагаються звинуватити українську сторону у порушені Мінських домовленостей та ескалації конфлікта», – наголошує командування сектору «М».

 


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2015, 11:51 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації