Вхід | Реєстрація

НАТО не може підтвердити відведення бойовиками важкої техніки – Брідлав

НАТО не може підтвердити відведення бойовиками важкої техніки – Брідлав

НАТО не може підтвердити факт повного відведення бойовиками важкого озброєння на сході України.

Про це в ефірі телеканалу «1 + 1» заявив головнокомандувач союзних збройних сил НАТО в Європі, американський генерал Філіп Брідлав.

За його словами, спостерігачі ОБСЄ не мають доступу до всієї лінії зіткнення, тому не можуть зафіксувати відведення озброєння.

«Ми бачимо важку артилерію, яка пересувається по обидві сторони від лінії зіткнення, але ми не знаємо, що відбувається з артилерією на східному напрямку від цієї лінії, тому що спостерігачам ОБСЄ не дозволяють потрапити туди. Тому ми бачимо, що вони там рухаються, але ми не знаємо, чи вони повертаються назад, або просто змінюють позицію, готуючись до нових зіткнень», − заявив він.

Україна завершила четвертий етап відведення озброєнь на Донбасі.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2015, 11:20 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації