Вхід | Реєстрація

У ДТП на Полтавщині загинули інспектор ДПС ДАІ та громадський активіст

У ДТП на Полтавщині загинули інспектор ДПС ДАІ та громадський активіст

Правоохоронець ніс службу разом із колегами та представниками громадськості на блокпосту «Копили» Полтавського району. ДТП спровокував водій-порушник, якого неподалік від місця події затримали екіпаж ДАІ.

Подія сталася 10-го березня 2015 року близько 17 години.

Під час несення служби правоохоронці зафіксували факт, що водій автомобіля «LAND ROVER» проігнорував вимогу про зупинку. На переслідування зазначеного автомобіля направилися двоє активістів на власному автомобілі «Toyota Corolla» та інспектор ДПС. У слід на допомогу вирушив екіпаж ДАІ на службовому авто.

Під час руху водій автомобіля «LAND ROVER» допустив зіткнення з автомобілем «Toyota Corolla», після чого іномарка зіткнулася з вантажівкою «МАЗ-54323», під керуванням 51-річного мешканця Харкова.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 22-річний інспектор ДПС, лейтенант міліції, та 48-річний полтавець, які перебували в легковику, загинули на місці. 39-річний водій автомобіля «Toyota Corolla», мешканець Полтавського району, з тілесними ушкодженнями звернувся за медичною допомогою до Полтавської обласної клінічної лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2015, 15:22 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації