Вхід | Реєстрація

«Частинка серця» з Америки для дітей пенітенціаріїв Полтавщини

«Частинка серця» з Америки для дітей пенітенціаріїв Полтавщини

Як кажуть в народі: «Великий шлях починається з першого кроку». Саме такий крок зробили на зустріч пенітенціаріям Полтавщини представники громадських організацій -керівник Управління Всеукраїнської громадської організації „Всеукраїнська Спеціальна Колегія з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю” Олександр Ковжога та пастир церкви „Світло життя”, член Громадської ради облдержадміністрації  Дмитро Лаптєв.

18 березня поточного року представники даних організацій завітали до Полтавського слідчого ізолятора, де привітали працівників установи  і їх сім’ї з наступаючими весняними святами Благовіщення, Вербної неділі  Пасхи, вручивши дітлахам співробітників, у якості благодійної допомоги,  цінні подарунки.

- Сьогодні, ми подарували дітям маленьке свято, вручивши подарунки у рамках благодійної місії  «Торбина самарянина». Завдяки цьому проекту мільйони дітей по всьому світі отримують подарунки із самої Америки, - розповідає пастир  Дмитро Лаптєв.

Із щирою усмішкою та невимовною радістю дітлахи пенітенціаріїв отримували цінні дарунки, в яких можна було знайти  різноманітні іграшки, канцелярське приладдя та одяг. Приємно вражені були і їх батьки, виразивши слова вдячності на адресу керівництва установи, управління ДПтС в області та благодійників за налагодження співпраці.

- Вже другий рік поспіль діти наших співробітників отримують подарунки від представників громадських організацій. У такий складний для країни час, не завжди є можливість купити своїй дитині дорогий подарунок, тому ми дуже вдячні Олександру Ковжогі та Дмитру Лаптєву за отриману благодійну допомогу.- прокоментував начальник Полтавського СІЗО Василь Коваленко.

Гості побажали всім присутнім здоров’я, сімейного благополуччя, миру, Божого благословення та щасливої долі для їх малечі.

Благодійна допомога - це не тільки матеріальна річ, перш за все-це частинка від доброго серця, яке ми бажаємо мати кожній людині.

Дякуємо за співпрацю нашим благодійникам!


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня 2015, 10:33 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації