Вхід | Реєстрація

«День відкритих дверей» відбувся у Надержинщинській виправній колонії

«День відкритих дверей» відбувся у Надержинщинській виправній колонії

Днями в  Надержинщинській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області (№65) для засуджених та їх рідних було організовано і проведено «День відкритих дверей».

Захід розпочався з екскурсу заступника начальника установи із соціально-виховної та психологічної роботи  Дмитра Коблицького в  історію  започаткування та функціонування колонії.

Після офіційної частини відвідувачі здійснили ознайомчу екскурсію  територією установи,  переглянувши умови, створені у гуртожитку для засуджених, відвідали   інтернет-клас, клуб  установи, начальні класи, бібліотеку та лазне-пральний комплекс.

У   їдальні  гості  ознайомились з меню,  нормами і умовами  харчування, а в пекарні  скуштували хліб,  який  випікають  засуджені власноруч.

Крім всього побаченого, позитивне враження  у запрошених викликало відвідання ними православного  храму святої Анастасії  Узорішительниці. Тут  відвідувачі мали можливість ознайомитись з релігійною діяльністю, що проводиться в установі.

З умовами лікування присутніх ознайомили у медичній частині, показавши стоматологічний кабінет та стаціонарні  лікувальні палати.

Під час перебування у загальноосвітньому навчальному закладі відвідувачі ознайомились з умовами отримання освіти, оглянули навчальні аудиторії.
   
Задоволені побаченим,  гості заходу  висловили слова вдячності керівництву виправної установи за відкритість та прозорість  у діяльності служби.

 


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня 2015, 13:46 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації