Вхід | Реєстрація

Кременчужанин Сергій Радченко допомагає готуватися до бою Володимиру Кличку

Кременчужанин Сергій Радченко допомагає готуватися до бою Володимиру Кличку

Кличко-молодший перейшов від індивідуальних занять до спарингів

Кременчуцький боксер Сергій Радченко розповів "Кременчуцькому Телеграфу", що після спарингів з Рахімом Чахкієвим, відправився у тренувальний табір до Володимира Кличка в Майямі (США).

Український чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за трьома версіями Володимир Кличко продовжує активну підготовку до бою проти американця Браянта Дженнінгза.

Кременчужанин Сергій Радченко у тренувальному таборі не вперше допомагає готуватися до бою українському чемпіону, так у серпні минулого року в Австрії проводив спаринги з Володимиром Кличко. Але тоді Володимир травмував руку, і бій проти Пулєва перенесли на листопад. Коли він відновився, Сергій знову допомагав йому на спарингах. Тоді 15 листопада Володимир Кличко відправив у нокаут Кубрата Пулєва у 5-му раунді.

Бій Кличко-Дженнігз відбудеться 25 квітня в Нью-Йорку на арені Медісон Сквер Гарден, де очікують більше тисячі українських фанів боксу.

 


Автор: Альона Душенко, «Кременчугский ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 квітня 2015, 13:55 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації