Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії УДПтС України в Полтавській області зустрілися із учасниками бойових дій зони АТО

Вихованці Кременчуцької виховної колонії УДПтС України в Полтавській області зустрілися із учасниками бойових дій зони АТО

3 квітня для вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області організували незабутню та хвилюючу зустріч із захисниками і героями нашої України. З чоловіками, які з мужністю, наполегливістю й вірою в краще майбутнє, стали на захист нашої Батьківщини.

Зустрічі із вихованцями передувало ознайомлення бійців з умовами проживання та побутом вихованців. Начальник установи Юрій Величко розповів гостям про діяльність та основні напрямки роботи персоналу колонії.

Підлітки з хвилюванням зустріли військових: Коваля Володимира, Писанка Євгенія, Харченка Леоніда та волонтера Корнацького Сергія. Зустріч пройшла в атмосфері неформальної бесіди між солдатами і вихованцями.

Захід розпочався словами подяки від вихованців героям, які ризикуючи своїм життям, захищають незалежність нашої Держави. Згадали імена героїв м. Кременчука, які полягли навіки та відтепер вписані чорними рядками в історію нашого славного міста.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих Героїв.

Бійці коротко розповіли свої історії життя. Про те, ким вони були доки війна не зробила із них солдатів. Цікавим є те, що жоден із них навіть і не мав наміру пов’язати своє життя з воєнною справою. Один був водієм, інший працював на будівництві…Чоловіки різного віку та різних спеціальностей. Та об’єднало їх те, що після початку бойових дій, кожен із них, усвідомивши важливість захисту Батьківщини, добровольцем пішов на фронт.

З великим зацікавленням та занепокоєнням вихованці слухали розповіді солдатів про героїзм наших воїнів, які ризикуючи власним життям, протистоять агресору. Очі хлопців то наповнювалися радістю, то страхом від того, що розповідали бійці. Підлітків цікавило все. Вони наперебій задавали багато питань про бойові дії, про військові будні, про солдатське життя. Говорили про реалії війни, ділилися своїми думками, досвідом та почуттями від пережитого. В їх очах можна було читати біль за втраченими друзями, за зруйнованими селами і містами. Гості побажали вихованцям в подальшому житті стати гідними громадянами єдиної і незалежної України.

Співробітники із вихованцями подякували бійцям,  побажали здоров’я, швидкого завершення війни, благополучного повернення додому з перемогою. Подарували квіти, власноручно виготовлені малюнки та листівки-привітання з Великодніми святами для бійців зони АТО.

Загалом зустріч пройшла дуже тепло та плідно. Спілкування із тими людьми, які захищають Україну і оберігають наш мир та спокій сприяло розвитку патріотизму та національної свідомості вихованців.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2015, 10:44 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації