Вхід | Реєстрація

До підконтрольної Україні території приєднано ще одне село – Москаль

До підконтрольної Україні території приєднано ще одне село – Москаль

До території, підконтрольної Україні приєднано село Катеринівка на Луганщині.

Про це повідомляє прес-служба голови Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

«Село фактично розміщене в нічийній, так званій «сірій» зоні, за крайнім українським блокпостом. Підрозділи наших військових тут не дислокуються, однак бойовиків самозваної ЛНР теж немає. Катеринівка юридично належить до Березівської сільської ради, яка окупована, тому село відключили від фінансування. Після цього люди почали звертатися до місцевої влади з проханням «повернути їх знову до України», – йдеться у повідомленні.

За словами Геннадія Москаля, через те, що село розміщене за крайнім блокпостом українських сил, вночі туди періодично заходять бойовики, однак власне населений пункт не є окупованим.

«Більшість місцевих селян рішуче налаштовані за Україну, тому я вже дав вказівку розблокувати фінансування й офіційно приєднати цей населений пункт до контрольованої Україною частини Луганщини», – заявив Москаль.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 квітня 2015, 12:21 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації