Вхід | Реєстрація

Волонтери Укртелекому приєдналися до проекту «100 000 книжок для сільських бібліотек»

Укртелеком долучився до ініціативи «100 000 книжок для сільських бібліотек» фонду «Фундація Дарини Жолдак». Працівники оператора в усіх обласних центрах України збиратимуть дитячу літературу разом з іншими компаніями Групи СКМ. Акція триватиме до 17 квітня 2015 року.

Укртелеком як відповідальний бізнес підтримує національні проекти, що сприяють розвитку населення країни та забезпечують однаковий доступ до знань незалежно від місця проживання. Компанія приєдналася до благодійної акції зі збору книжок «100 000 книжок для сільських бібліотек» фонду «Фундація Дарини Жолдак». Мета проекту – оновити бібліотечні фонди дитячої літератури книжками, які було надруковано після 2000 року. Збір книг триватиме до 17 квітня 2015 року. Всі зібрані книги буде передано партнеру проекту та головному перевізнику «Новій пошті» для передачі в сільські шкільні бібліотеки по всій Україні. Ініціативу підтримали громадські організації та великий бізнес, у тому числі компанії Групи СКМ. Корпоративні волонтери Укртелекому збиратимуть книги в усіх обласних центрах країни.

Волонтери Укртелекому вже неодноразово брали участь у загальнонаціональних ініціативах. Минулого року 25 тисяч працівників зробили чистішими майже 800 населених пунктів України в межах акції «Чисте місто» Групи СКМ.


Автор: Прес-служба компанії «Укртелеком»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2015, 17:11 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації