Вхід | Реєстрація

Благодійна організація допоможе студентам пройти практику

Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрій Олєйніков зазначив, що не завжди студент може самостійно знайти місце, де можна проходити практику, яка є обов’язковою умовою навчання в навчальному закладі, тому наша організація вирішила цьому посприяти.

Всім ми допомогти немаємо можливості, але студентів до 20 зможемо взяти на практику в ПОБО «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» для участі в реалізації благодійних проектів на території м. Полтава. Практична робота буде носити організаційно-розпорядчий характер (кошти із скриньками збирати не треба буде), з оформленням дозвільно-погоджувальних документів, які вимагає надати навчальний заклад.

Перевага буде надаватися студентам, спеціальностей:

- «Менеджмент організацій»;

- «Управління проектами»;

- «Психологія»;

- «Соціальна робота».

Відбір кандидатів буде тривати на конкурсній основі, шляхом направлення розгорнутого резюме на адресу: [email protected] до 01.05.2015 року.


Автор: Андрій Олєйніков, перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 квітня 2015, 16:50 | Полтава | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації