Вхід | Реєстрація

У Кременчуці вибухнула автоцистерна. Постраждав чоловік

У Кременчуці вибухнула автоцистерна. Постраждав чоловік

У Кременчуці 27 квітня близько 5 години вечора вибухнула автоцистерна на території Північного промвузла.

Як повідомляє прес-служба місцевого управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, від охорони одного з підприємств у 16.59 надійшло повідомлення про те, що на його території по вул. Свиштовская стався вибух у ремонтному боксі, а саме вибухнула цистерна для перевезення нафтопродуктів місткістю 38 м3.

В результаті вибуху постраждав електрозварник 1985 р. н. мешканець с. Потоки, Кременчуцького району.

Попередній діагноз - розрив барабанної перетинки правого вуха, а також чужорідне тіло в правому оці. Молодий чоловік госпіталізований в 1-шу міську лікарню.

Вибухом вирвало задню частину цистерни, у будівлі вилетіли всі вікна, зруйнувалася частина стіни (5 м. п.), пошкоджені бетонні елементи будівлі.

Також вибуховою хвилею, уламками бетону і скла пошкоджено скло та лакофарбове покриття у 12-ти автомобілів, припаркованих поруч, на стоянці підприємства.

За інформацією рятувальників, причина вибуху встановлюється.

На місце події виїжджали: екіпаж ДПРЧ-14, а також керівництво місцевого підрозділу ДСНС.

Як повідомив читач "Телеграфу", вибухнула цистерна, яку ремонтували в боксі: "27.04.15 на території підприємства стався вибух автоцистерни, яку ремонтували в боксі", - написав він.


Автор: «Кременчугский ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2015, 18:19 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації