Вхід | Реєстрація

Бойовики обстріляли Щастя, Кримське і Трьохізбенку - Москаль

Бойовики обстріляли Щастя, Кримське і Трьохізбенку - Москаль

У Луганській області зафіксовані обстріли Щастя, перестрілки на Бахмутці, бойові зіткнення в Кримському і Трьохізбенці. Про це повідомляє прес-служба керівника обласної військово-цивільної адміністрації Луганської області Геннадія Москаля.

"За минулий вечір і сьогоднішній ранок уздовж лінії розмежування вогню в Луганській області бойова агресія бойовиків різко посилилася. У ряді гарячих точок відбулися перестрілки і зіткнення, кілька населених пунктів потрапили під обстріл. Вчора ввечері бойовики двічі обстріляли Щастя з гранатометів і автоматичної зброї. Вогонь у бік опорних пунктів українських військових вівся з боку окупованої Веселої Гори спочатку після 17:00, а потім після 18:00", - йдеться в повідомленні.

Вчора також зафіксовані перестрілки між Кримським (підконтрольне Україні) і Сокольниками (окуповане бойовиками).

"Протягом вчорашнього дня і ночі неодноразово спалахували перестрілки, які переростали у збройні сутички із застосуванням гранатометів і мінометів. Останні бойові дії тут сталися сьогодні вранці. Село залишилося поза зоною ураження, інформації про поранених військових немає", - додали в прес-службі Москаля.

Серед ночі також періодично виникали перестрілки в околицях Троїцького (Попаснянський район), у Станиці Луганській, Трьохізбенці та на автодорозі Бахмутка, в районі 29-го блокпосту.

В результаті бойових дій український військовий отримав осколкові поранення і госпіталізований.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2015, 11:22 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації