Вхід | Реєстрація

Даруйте коханим квіти

Даруйте коханим квіти

Як можна нагадати коханій жінці про свої почуття? Як додати впевненості в тому, що вона вам дорога? Існує безліч різноманітних способів. Вишукані подарунки, про які вона давно мріяла, сюрпризи, сувеніри та, звісно ж, букети квітів. Сьогодні з вибором способу зайвий раз освідчитися у коханні немає проблем. Адже існує безліч магазинів з широким асортиментом подарунків та букетів квітів. В сучасному світі шикарні букети на будь-який смак можна замовити навіть в інтернеті. Наприклад, на сайті Flowers-Shop.com.ua. Погодьтесь, покорити примхливе серце жінки не завжди можна дорогими подарунками. Ніщо не замінить красу та неперевершений аромат живого букету квітів. А якщо він буде зроблений за вашими побажаннями та ідеями, то ваша друга половинка неодмінно оцінить такий знак уваги. Бо практично кожній пані головне не подарунок чи його вартість, а увага. За допомогою гарно скомпонованого букета квітів можна без слів розповісти про свої почуття і зайвий раз довести, що людина, якій він адресується, вам дорога.

Відомо, що кожна квітка має своє значення. Так, сьогодні мова квітів не така популярна, як в далеких 17-19 століттях. Тоді кожна панянка, яка отримувала букет чарівних квітів, знала, які слова хотіла висловити людина, яка його подарувала. Найбільш універсальною вважається квітка троянди. За допомогою неї можна висловити практично всі свої почуття. Всі ми знаємо, що червона троянда — це символ пристрасної, палкої любові. Троянди білого кольору символізують цнотливість та чистоту. Жовтого —  дружбу, ревнощі, розбите серце. Конвалії — повернення щастя. Бузок — перше почуття кохання.

До речі, існує небезпека двояких тлумачень значення квітів. І в деяких країнах значення квітів, їхня кількість в букеті та колір пелюсток суттєво різняться. Для прикладу, в країнах Європи гортензія вважається берегинею здоров'я та благополуччя. А в Японії — це символ скорботи та душевних страждань. Значення хризантем в Китаї та Японії позитивне. А у Франції вони вважаються квітами смерті.

Тому до вибору квітів для букету потрібно підходити з обережністю. А ще краще скористуйтеся послугами спеціалістів — флористів, які працюють у спеціалізованих квіткових магазинах. Один з таких працює в Полтаві. Його координати ви можете знайти на сайті Flowers-Shop.com.ua. Флористи допоможуть вам зорієнтуватися з різнобарв'ям квіток та скомпонують "правильний" букет. Тим більше, що купуючи букет в спеціалізованих квіткових магазинах ви можете бути впевнені в свіжості та якості товару.


Автор: Анна Мішина
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2015, 18:54 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації