Вхід | Реєстрація

«Врятуй життя дитині!»

«Врятуй життя дитині!»

У квітні-травні 2015 року було проведено районний етап Х Всеукраїнської благодійної акції «Врятуй життя дитині!». Цей захід організований фондом «Серце до серця». У десять скриньок, розміщених в організаціях та установах нашого району, зібрали 369 гривень. Ці кошти будуть залучені для придбання медичного реанімаційного обладнання для надання невідкладної допомоги дітям та передати в обласну дитячу лікарню. Найбільшу активність у зборі коштів проявили колективи АЗС№34 (185 гривень) та аптека ФОП Солодрай М. В. (100 гривень).
Кошти, зібрані нашими громадянами, перераховані на єдиний рахунок Акції (рахунок для благодійних внесків: р/р 2600501306399 в Київському відділенні ПАТ «Кредобанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, найменування платежу:«Благодійний внесок для Полтавської  області»).

 


Автор: Козельщинський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2015, 13:17 | Козельщина | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації