Вхід | Реєстрація

Полтавські волонтери відвезли допомогу військовим

Полтавські волонтери відвезли допомогу військовим

«Вільні Люди» з Полтави повернулися з чергового рейду до військових. Волонтери відвідали 26-ту, 92-гу, 24-ту бригади, спецназ ГУР та 1 бригаду 13 батальйону. Відвезли бійцям дощовики, форму, овочі(буряк, картоплю, моркву), воду, засоби особистої гігієни та різний літній одяг.

«Загалом всі потреби дуже схожі. Хлопцям не вистачає гарних та якісних берців, літньої форми, є нестача у дощовиках, медикаментах, амуніції. Спробуємо потроху закривати усі ці недоліки та просимо мешканців Полтави та інших міст України і надалі долучатися до допомоги нашій армії. Війна триває», - сказав волонтер «Вільних Людей» Володимир Пілат.

Нагадаємо, що збір допомоги військовим у Полтаві відбувається за адресою: вул. Шевченка 44, оф.17(Магазин туристичного спорядження TopRope)


Автор: Прес-служба Волонтерської мережі «Вільні Люди»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2015, 10:36 | Полтава | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації