Вхід | Реєстрація

У Лубнах пройшов конкурс «Міс Дюймовочка 2015»

 У Лубнах пройшов конкурс «Міс Дюймовочка 2015»

У районному будинку культури Лубен за допомогою різних творчих конкусів обирали найкреативнішу та найчарівнішу дівчинку Лубенщини.

Дівчатка презентували себе у кількох конкурсних епізодах – “Візитка”, “Творчому конкурсі”, конкурсі “Шкільна форма майбутнього” та “Дефіле”, – повідомили у Лубенській РДА.

Так, у конкурсі “Міс Дюймовочка 2015″ відзначилися Аліна Ганська з Вовчика, Вікторія Макаренко з Войнихи, Ольга Ігнатенко з Новаків, Валерія Петренко із Засулля, Вікторія Куліш з Михнівців, Іванна Юрчук з Хорошків.

За рішенням журі “Міс елегантність” стала Аліна Ганська, “Міс вишуканість” – Вікторія Макаренко, “Міс талант” – Валерія Петренко, “Міс чарівність” – Вікторія Куліш, “Міс ніжність” – Іванна Юрчук, титул “Міс Дюймовочка” здобула Ольга Ігнатенко з Новаків.

Таланти та здібності юних лубенок оцінювали: начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко (голова журі), методист Лубенського районного науково-методичного центру Валентина Плішенко, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Віта Брюховецька, керівник циркової студії “Маска” Микола Нестерук, директор районного будинку культури Наталія Шепітько.

Юних “супер-дівчаток” привітали заступник голови райдержадміністрації Тетяна Сергієнко та начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Пазенко.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2015, 16:55 | Лубни | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації