Вхід | Реєстрація

«Якщо наведете лад, то будемо співпрацювати»

«Якщо наведете лад, то будемо співпрацювати»

Під час наради в райдержадміністрації з аграріями щодо питань підготовки до проведення жнив у Кобеляцькому районі був представлений виконуючий обов’язки директора філії Державної продовольчої зернової компанії України «Кобеляцький КХП».
Микола Скиба відразу попередив, що він на цій посаді тимчасово:
— Наразі менеджмент Державної продовольчої зернової компанії України проводи ротацію на деяких своїх підприємствах. Назвати причини я не можу, оскільки це зачіпає внутрішні інтереси компанії. Та наголошу, що КХП — це державне підприємство, а коли хтось із керівників починає забувати про це і вважати його особистим, то в них починаються проблеми. Віталій Шулежко залишається директором і контракт із ним не розірваний. На час перевірки його замінюю я, заступник. Тому протягом жнив, на мою думку, буду працювати з вами, якщо ви цього забажаєте.
Зі слів Скиби, підприємство готове надати послуги для сільськогосподарських виробників. І відразу запросив аграріїв до співробітництва. Та озвучити конкретні розцінки на послуги він не зміг. Пояснивши, що 26 червня він поїде в Київ, де буде затверджений бюджет підприємства.
На запитання про ціну на зернові, Скиба пояснив, що конкретних цифр назвати не може, бо все залежить від долара. Хоча й озвучив ймовірні розцінки на ячмінь: базова ціна становить 143-145 доларів.
Та ця відповідь не задовольнила присутніх. Сергій Таран запитав, чи є в підприємства домовленості з компаніями, які купуватимуть зернові в товаровиробників. І нагадав, що часта зміна керівництва на Кобеляцькому КХП не налаштовує аграріїв на плідну співпрацю.
Щодо повернення Шулежка на своє робоче місце, то Микола Скиба пояснив, що відразу після позитивного завершення перевірки він почне працювати. Можливо, навіть із 1-го числа.
Аграрії порадили виступаючому навести лад на підприємстві і прибрати всі корупційні схеми, тоді можна буде говорити про плідну співпрацю.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2015, 16:39 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації