Вхід | Реєстрація

Активісти покажуть відому «Невидиму війну» в Україні

Активісти покажуть відому «Невидиму війну» в Україні

Громадські та волонтерські організації Львівської області виступили з ініціативою показу у Львові, а потім в інших містах України американського документального фільму про нелегкої, але почесної місії американських жінок-військовослужбовців, номінант на «Оскар» та «Еммі», приз глядацьких симпатій на фестивалі у Санденсі «Невидима війна» режисера Кірбі Діка.

Планується, що покази знаменитого фільму розпочнуться в кінці серпня зі Львова, потім пройдуть в інших містах України. Вже отримана попередня згода на показ у Києві, Одесі, Вінниці та Дніпропетровську. Тривають перемовини в Харкові, Рівному, Хмельницький та Тернополі. Організатори також хочуть притягнути до акції Міністерство оборони України. Активісти сподіваються на успіх.

Нагадаємо, документальний фільм “Invisible War” (“Невидима війна”) – про нелегкої, але почесної місії американських жінок-військовослужбовців, був знятий в 2012 році американським режисером Кірбі Діком і з успіхом пройшов в США і країнах Європі.




Автор: Артем Луцак


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2015, 10:52 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації