Вхід | Реєстрація

Беговел — новинка для українських дітей

Беговел — новинка для українських дітей

Беговел — це веловипед без педалей. Це зовсім новий для нашої країни дитячий транспорт. Він більше популярний для країн Європи та Америки. Проте вже здобуває популярність і серед україньких дітей. Ознайомитися з різноманітними моделями беговелів ви можете на сайті http://karapuzzi.com.ua/begovely.
Спеціалісти стверджують, що беговел — це найкращий транспорт для дитини, віком від двох до п’яти років. Він допомагає дитині швидко  та легко освоїти їзду на звичайному велосипеді. Буває, дбайливі батьки купують дитині дитячий велосипед. Але маленькому хлопчику чи дівчинці ще важко зрозуміти, як ним користуватися. Адже малюку до чотирьох-п’яти років ще важко сконцентрувати свою увагу на двох діях одночасно: тримати рівновагу, що дуже важливо в освоєнні їзди на велосипеді, та крутити педалі. І це нормально. Згадайте хоча б той факт, що, перш, ніж піти, дитина вчиться повзати. Тому спершу, дитині легше буде освоїти їзду на беговелі, який навчить її тримати рівновагу та координувати свої рухи.

Такий дитячий транспорт, до речі, має чимало плюсів. Серед них — зручність. Він має досить легку вагу. Майже вдвічі легший за звичайний велосипед. До того ж, він безпечний. Адже дитина ніколи не впаде з нього. Бо завжди спирається ногами на землю. А колеса невеликого розміру не дадуть вашій дитині можливість дуже розігнатися. Ще ваш малюк легко навчиться ним користуватися. Плюс для батьків — цінова політика. Ви можете придбати беговел від 700 гривень і вище. Тим більше, що користуватиметься ним дитина не один рік за рахунок регулювання висоти сидіння та руля. І найголовніший плюс — це радість вашої дитини від їзди на новому та цікавому транспорті. А після катання на беговелі ваша дитина без проблем зможе пересісти на велосипед з педалями.

І останнє, дитина з самого малечку починає вивчати правила дорожнього руху, що також важливо. Адже вони освоюються в процесі їзди. І що важливо, вивчаються ці правила в формі гри.


Автор: Марія Романова
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2015, 10:24 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації