Вхід | Реєстрація

Донька Анатолія Кукоби вважає, що «Нова Полтава» піариться на імені її батька, та Лев Жиденко з цим не згоден

Донька Анатолія Кукоби вважає, що «Нова Полтава» піариться на імені її батька, та Лев Жиденко з цим не згоден

Нещодавно у Полтавських ліфтах з’явилась листівки на яких зображений Юрій Бехтір, що зараз знаходиться у команді Лева Жиденка «Нова Полтава», та лозунг «Нова Полтава» – це сила людей та досвід Кукоби». Анна Кукоба вважає подібне спробою брехливо «пропіаритись» на імені її батька.

"Такі дії – це політичне шахрайство. Я розумію, чому саме так відбувається: Анатолія Тихоновича пам’ятають у місті як господаря, справедливого керівника. Але використовувати його ім’я у власних цілях я вважаю неприпустимим. Хоч Юрій Бехтір і працював у міськвиконкомі під керівництвом мого батька, це не дає йому права такого робити. Що ж стосується Лева Жиденка, то цьому панові можна лише порадити не заграватись у ігри, правила та учасники яких йому невідомі.

Останніми роками Полтава стала некомфортною для проживання. Подивіться хоча б на дороги, це жах! Такого свавілля, як зараз в Полтаві, не було за жодного мера. Дуже прикро бачити, як у нас знищують те, що мій батько створював не один рік. Раніше Полтава була прибраним, процвітаючим та зеленим містом, а подивіться, що відбувається зараз!" - йдеться у зверненні Анни Анатоліївни.

У відповідь прес-служба відкритої громадської платформи «Нова Полтава» далаа коментар на публікації, що стосуються діяльності організації:

Деякі полтавські видання розмістили інформацію від доньки Анатолія Кукоби про її обурення використанням імені батька задля піару «Нової Полтави». Саме так вважає пані Анна. Причому у своєму коментарі «Новинам Полтавщини» вона вказала, що «нещодавно дізналася про політичну силу «Досвід Кукоби» (насправді такої сили не існує).

Шановна пані Анно, виходить, отримала свою інформацію з інтернет-видання «Дзиґар». Чорнушно-гумористичного сайту. На якому марно шукати хоч краплину правди. Та від недоброзичливих друзів, які намагаються втягнути її у скандал, переслідуючи свої власні амбітні цілі.

ВГП «Нова Полтава» та Лев Жиденко зокрема з повагою відносяться до пам’яті колишнього міського голови Полтави. Цю пам’ять полтавцям він залишив у вигляді Полтави як міста кращого благоустрою України. Про що новополтавці і нагадали всім у своїх листівках. Щоб вшанувати пам’ять людини, досвід якої не забутий. Коли ми вшановуємо Шевченка, ніхто ж не вважає це піаром на його імені? Ми хочемо, щоб люди задумалися над тим, про що пише і сама Анна Кукоба. Що нині Полтава дуже далека від того стану благоустрою, що був раніше.

І якщо будуть розповсюджуватися чутки та вестися кулуарні ігри, то місто від того кращим не стане. Не потрібно сваритися там, де потрібно об’єднувати зусилля. Як зробили полтавці, провівши Толоку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 липня 2015, 11:57 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації