Вхід | Реєстрація

ТОП- 7 найгірших вулиць у Полтаві

ТОП- 7 найгірших вулиць у Полтаві

Полтава – одне із найцікавіших для туристів міст в Україні, з огляду на свою культурну та історичну значимість. Але в той же час, Котляревський, напевне засумував би, побачивши стан доріг у рідному місті. Чи насправді такі погані дороги у Полтаві?

За даними сайту navizor.com було складено рейтинг найгірших вулиць міста, щоб ви спробували їх об`їхати, а влада звернула увагу та доклала зусиль до здійснення ремонту.

Отож, представляємо вам ТОП-7 найгірших вулиць у Полтаві:

1. вулиця Леніна,

2. вулиця Сакко,

3. вулиця Сковороди,

4. вулиця Володимира Козака,

5. вулиця Чапаєва,

6. проспект Першотравневий,

7. вулиця Рози Люксембург

Тішить, що центральні вулиці, все-таки, у хорошому стані. Найгірші дороги у місті, більшою мірою, знаходяться на периферії і рідше потрібні водіям. Однак, європейське місто потребує європейських доріг.

Нещодавно розробники сервісу Navizor розказали у прямому ефірі Громадського Телебачення про перший у світі мобільний навігатор Navizor beta, який при плануванні автомобільних маршрутів враховує якість доріг та допоможе зберегти вашу автівку від ушкоджень, зекономить витрати на пальне.


Автор: navizor.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2015, 20:02 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації