Вхід | Реєстрація

Влада району запроваджує регулярне проведення зустрічей із громадами Новосанжарщини

Влада району запроваджує регулярне проведення зустрічей із громадами Новосанжарщини

23 липня  з ініціативи голови Новосанжарської райдержадміністрації Сергія Бульбахи проведено зустрічі із територіальними громадами Судівської та Стовбинодолинської сільських рад за участі голови Новосанжарської районної ради Геннадія Супруна, в.о. начальника відділу Держгеокадастру Ігора Повідерного, в.о. начальника управління праці та соціального захисту населення РДА  Миколи Плахотніка, в.о. начальника відділу освіти РДА  Людмили Сергеєвої, начальника відділу культури РДА Зінаїди Киричок, а також представників Новосанжарської філії ПАТ «Полтаваобленерго», активу сільських громад.

Як зазначив голова РДА Сергій Бульбаха, метою зустрічі є обговорення з громадами питань соціального, економічного та культурного розвитку сільських рад, окреслення місцевих проблем та пошук шляхів їх вирішення.
Сільські голови Роман Зінич та Любов Нестор прозвітували про діяльність сільських рад за І півріччя 2015 року. Також перед громадами виступили керівники закладів медичної та освітньої галузі, директори сільських будинків культури, які розповіли про свою роботу та проблеми в діяльності.
В ході зустрічі громадяни мали змогу звернутися до керівництва району із проблемними питаннями, що їх турбують, одержати консультації щодо оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги.
Зокрема, у Судівській сільській раді місцевий ФАП не достатньо забезпечений засобами невідкладної медичної допомоги, у Стовбиній Долині санітарний транспорт у незадовільному технічному стані. Громадян турбують питання заміни аварійних електроопор у Стовбиній Долині, рух великовагового автотранспорту по трасі, що вщент руйнує дорожнє покриття, яке і так потребує ремонту. Також громадяни цікавилися питанням призначення їм субсидій в умовах підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.
З метою вирішення проблем головою райдержадміністрації дано доручення відповідним службам. Кожне доручення взято на контроль та встановлено терміни виконання.
Влада району запроваджує регулярне проведення зустрічей із громадами для того, щоб безпосередньо чути проблеми населення, що можна вирішити на місці  та  у найкоротші терміни.
 


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2015, 20:30 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації