Вхід | Реєстрація

1 серпня у Новій Галещині прощалися з бійцем АТО

1 серпня у Новій Галещині прощалися з бійцем АТО

33-річний Руслан Батир навчався у місцевій Новогалещинській школі.  Його останнім місцем роботи був Кременчуцький автозавод.
На схід потрапив 4 лютого 2015 року. 31 липня під час обстрілу він отримав смертельне поранення.
Провести воїна в останній путь зібралося все селище, жителі навколишніх сіл, райцентру, а також заступник голови облради Володимир Микійчук, нардеп Андрій Река, голова РДА Олександр Перепелиця, голова райради Юрій Марченко, сільські голови, керівники структурних підрозділів РДА.
Мітинг пам’яті на кладовищі відкрив Новогалещинський селищний голова Григорій Гаврилець. Співчуття також висловили заступник командира дивізіону майор Володимир Анохін, товариш по службі Анатолій Тимчишин, директор місцевої школи Віктор Кіріченко.
На прощання пролунали останні постріли військових на честь, шану і незабутню пам’ять про воїна Руслана Батиря.

 


Автор: 0532 — сайт міста Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 серпня 2015, 08:33 | Козельщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації