Вхід | Реєстрація

У Градизьку міліціонери із собаками всю ніч шукали 3-річного хлопчика

У Градизьку міліціонери із собаками всю ніч шукали 3-річного хлопчика

Починаючи з 22-гої аж до 8-ї ранку, батьки, міліція, кінологи з пошуковими собаками і місцева громада перевірили кілька десятків гектар полів, домогосподарств і будов селища Градизьк Глобинського району. Близько 8-ї пошукова операція увінчалася успіхом.

Хлопчика побачила сусідка. Приголубивши наляканого малюка, жінка передала його здоровим і неушкодженим до рук правоохоронців. Як з’ясувалося, після тривалої прогулянки вечірнім селищем, він заснув у покинутому легковому автомобілі, який стояв на території одного із домогосподарств.

Ярослав Іванов, виконувач обов’язків керівника кримінальної міліції у справах дітей УМВС, який брав участь у пошуках малюка, зауважив, що результати пошукової операції були б кращими, якби батьки звернулися по допомогу до міліції відразу після її зникнення. У цьому конкретному випадку роботу пошукових груп після 22-ї ускладнила темрява.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 серпня 2015, 15:20 | Глобине | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації