Вхід | Реєстрація

Щоб покатати свю дівчину молодий лубенчанин викрав мопед

Щоб покатати свю дівчину молодий лубенчанин викрав мопед

Аби здивувати свою дівчину та покатати «з вітерцем», 17-річний лубенчанин викрав мопед «Honda».

Звечора господар залишив свій транспортний засіб на ніч у дворі будинку, де проживав. Наступного ранку мопеда чоловік не виявив, але спочатку навіть не зрозумів, що його викрали. Адже власник, як він сам вважає, вжив усіх необхідних протиугінних заходів (використав замкову систему). Але після невдалих самостійних пошуків звернувся до міськвідділу міліції із заявою про угон.

У ході проведених оперативних заходів співробітниками сектору кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу міліції спільно із працівниками відділення ДАІ м. Лубен було встановлено особу викрадача. Ним виявився 17-річний місцевий житель.

Працівникам міліції хлопець пояснив, що хотів на даному мопеді покатати свою дівчину, тому і викрав його.

Наразі мопед вилучено, а за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1000 до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від 3 до 5 років , або позбавленням волі на той самий строк.


Автор: За матеріалами Лубенського МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2015, 17:13 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації