Вхід | Реєстрація

У Глобинському районі затримали 2 ЗіЛи незаконно напиляних дров

У Глобинському районі затримали 2 ЗіЛи незаконно напиляних дров

На штрафмайданчик райвідділу міліції помістили 2 автомобілі, вщент наповнені дровами.

Повідомлення про порубку дерев надійшло на телефонну лінію Глобинського райвідділу міліції. Працівники слідчо-оперативної групи при виїзді на місце події встановили та зупинили два автомобілі ЗІЛ, які повністю були завантажені деревом.

Під час першочергової перевірки міліціонери з’ясували, що до незаконної вирубки дерев причетний 46-річний місцевий мешканець.

Останній винайняв автомобілі для перевезення дерева та запевнив водіїв про наявність всіх відповідних документів для порубки.

Під час проведення ряду слідчих дій дані автомобілі та близько 15-ти метрів кубічних дров поміщено на штрафмайданчик.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка лісу) .

За скоєне організатору загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Як повідомив заступник начальника УМВС України в Полтавській області Руслан Бірюков:

- Зараз правоохоронці перевіряють всю наявну інформацію про діяльність груп, що займаються незаконною порубкою дерев. У випадку, що мав місце у Глобинському районі, також діяла певна система вирубки та реалізації дерева. Але ті кошти, за які продавалося зрубане дерево, не варте того збитку який реально завданий.


Автор: За матеріалами Кременчуцького МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2015, 19:14 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації