Вхід | Реєстрація

На Новоасанжарщини застілля закінчилося різаниною

Повідомлення про те, що на подвір’ї в одному з сіл Новосанжарського району знаходяться двоє поранених чоловіків надійшло до міліції 11 серпня, близько 10-ої години.

Виїхавши на місце пригоди, правоохоронці з’ясували, що поранені – 61-річний та 62-річний мешканці села. Чоловіки того дня разом розпивали спиртні напої. Під час застілля між товаришами виникла сварка, яка переросла у бійку. Молодший чоловік взяв ножа і порізав іншому руку. Той, у свою чергу, вихватив ніж і наніс супернику три колото-різані рани в область грудей, таза і проникаючого поранення в область черевної порожнини.

Постраждалий госпіталізований до Новосанжарської центральної лікарні в реанімаційне відділення в стабільно-тяжкому стані. Кухонний міліціонери вилучили.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 121 частиною 1 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

За скоєне передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.


Автор: ВЗГ УМВС за матеріалами Машівського РВ України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2015, 19:22 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації