Вхід | Реєстрація

Призове місце за учасниками змагань з Кобеляцького району

Призове місце за учасниками змагань з Кобеляцького району

3 вересня у місті Полтаві, на навчально-спортивній базі ОДЮСШ «Олімпійські надії», відбулася обласна спартакіада сільських, селищних голів, голів районних рад та їхніх заступників, працівників виконавчого апарату обласної ради.

Організаторами змагань виступили обласна рада, управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України.

Честь Кобеляцького району традиційно відстоювали сільські голови: Олександр Лось, Володимир Скляренко, Микола Скрильник, Віктор Близнюк, Ігор Рябека, Сергій Пилипенко, очолив команду голова районної ради Василь Мирошнеченко.

Відкрили спартакіаду голова обласної ради Петро Ворона та голова обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України Анатолій Головань.

Участь у змаганнях взяли представники 18 районів області у таких видах спорту як пляжний волейбол, шашки, перетягування канату та гирьовий спорт.

У перетягуванні канату перше місце вибороли наші сільські голови на чолі із головою районної ради Василем Мирошниченком, друге - Новосанжарського, а третє – Диканського району.

У пляжному волейболі перше місце здобула команда Глобинського району, друге – Решетилівського, третє – Хорольського.

У змаганнях з шашок перше місце здобула команда із Зіньківського району, друге – з Оржицього, третє – з Козельщинського.

У гирьовому спорті перше місце зайняв Валківський сільський голова Полтавського району Віктор Якимович, який підняв гирю 125 разів і вчетверте здобув звання переможця обласної спартакіади; друге - у голови Козельщинської районної ради Юрія Марченка (результат у 120 підйомів), третє – у Ручківського сільського голови та сільського голови Гадяцького району Володимира Гнатенка (результат - 119 підйомів).

В особистому заліку з шашок 1 місце у Власівського сільського голови Зіньківського району Сергія Хоменка; друге – у голови Оржицької районної ради Володимира Карлова; третє – у Новогалещинського селищного голови Козельщинського району Григорія Гаврильця.

Щодо загальнокомандного заліку то призові місця дісталися командам: Гадяцького, Кобеляцького та Оржицькього районів.

Вітаючи учасників змагань голова Полтавської обласної ради Петро Ворона висловив слова вдячності керівникам органів місцевого самоврядування за те, що вони власним прикладом заохочують громадян до участі у спорті, пропагують здоровий спосіб життя.

 


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2015, 20:03 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації