Вхід | Реєстрація

Керівники Новосанжарщини провели зустрічі з громадами

Керівники Новосанжарщини провели зустрічі з громадами

У Новосанжарському районі продовжується робота з проведення керівництвом зустрічей із територіальними громадами.
3 вересня такі зустрічі відбулися у Старосанжарській та Полузірській сільських радах. Зібрання, у яких взяли участь депутати сільських та районної рад, керівники місцевих закладів соціальної сфери та мешканці села, проводилися у сільських будинках культури.
І в Старих Санжарах, і Полузір’ї зустрічі розпочиналися зі вступного слова голови РДА Сергія Бульбахи. Сергій Володимирович коротко розповідав про досягнення та проблемні питання в діяльності районної влади, окремо зупинявся на проведенні реформ в Україні та державній кредитній програмі «ощадний дім».
Голова районної ради Геннадій Супрун наголошував на тому, що не всі порушені під час зустрічей питання районне керівництво у змозі вирішити, але проблеми, що належать до компетенції органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, будуть обов’язково вирішуватися.
Під час доповідей сільських голів Анатолія Трояна та Любові Шерстюк виявилося, що чимало проблемних питань життєдіяльності громад успішно вирішуються на місцях при сприянні районного керівництва та місцевих господарників.
Окрім голів райдержадміністрації та районної ради на зустрічі прибули представники управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Павленко та районного управління Пенсійного фонду Ірина Рябенко, а також новопризначений начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Кульчинський. Світлана Іванівна розповіла присутнім про особливості в призначенні субсидій, а Ірина Миколаївна – про підвищення пенсій.
 


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2015, 21:03 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації