Вхід | Реєстрація

Квартира у подобову оренду: яка вона?

Квартира у подобову оренду: яка вона?

Подобова оренда квартир вже давно стала вигідним бізнесом. При вірному підході таке капіталовкладення окуповується доволі швидко. Але для того, щоб житло мало постійний попит, треба вміти правильно його розрекламувати. Як приклад, можна розмістити об’яву на пошуковому порталі http://day.lun.ua. Щоденно цей сайт відвідують тисячі бажаючих знайти для себе житло на добу або на кілька днів. Для більшого попиту треба додати гарні фото квартири під здачу та детальний опис, щодо умов оренди.

Особливості здачі житла

Однієї реклами недостатньо, адже люди платять за затишне й добре облаштоване житло. Спочатку вирішить стосовно цільової аудиторії, кому саме плануєте здавати квартиру. Якщо вона розташована поблизу культурних та історичних пам’яток, то зазвичай потенційні кліенти – туристи. Маєте житло біля бізнес-центру? То вашими орендавцями будуть ділові люди, які приїхали до міста у справах. Здавати житло можна як на декілька днів, наприклад, для мандрівників, так і лише на добу для великих вечірок. Особливо такий найм  актуальний у новорічні свята або для святкування дня народження.

Облаштовуємо квартиру

Найбільшим попитом користуються квартири екном-класу. Тобто у такому житлі потрібно зробити  не дорогий, але якісний ремонт. Достатньо покласти на підлогу ліноліум, стелю – побілити, а на стіни поклеїти шпалери світлого кольору. Не забудьте повісити гарні фіранки на вікна. Також можна покласти килим, та у цьому випадку доведеться досить часто чистити його від забруднень. Сантехніку у квартирі можна не міняти, при умові, що вона знаходиться у робочому стані й має нормальний вигляд.

Щодо техніки та побутових приладів, то у квартирі має бути:

  • мікрохвильовка;
  • плита газова або електрична;
  • телевізор;
  • електрочайник;
  • інтернет

Не забудьте облаштувати житло необхідними меблями. До речі, важливо, щоб у квартирі було додаткове спальне місце. Власне, таким може бути диван.

Техніку обирайте недорогу, але таку, що не зламається після трьох місяців використання. Наявність телефону та пралки – плюс, проте не є обовязковим. А от витяжку на кухні можна й не встановлювати, навряд хто з постояльців захоче смажити рибу.

Варто згадати й про супутні послуги. Наприклад, Wi-Fi, без якого неможливо уявити сучасне життя. Якщо в квартирі є якісь проблеми з подачею гарячої води, то варто встановити бойлер. Те саме стосується й опалення. Не забудьте про рушники й необхідне кухонне приладдя.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2015, 19:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації