Вхід | Реєстрація

Віднедавна можна внести свій ідентифікаційний код в паспорт

Віднедавна можна внести свій ідентифікаційний код в паспорт

Ідентифікаційний код відтепер можна внести до паспорта громадянина України. Отримати послугу можна у Центрі обслуговування платників при кожній районній податковій інспекції. Досить при собі мати паспорт та копію реєстраційного номера. За законом код вноситься на прохання громадянина, тому ніяких письмових заяв для цього надавати не потрібно. Штамп з кодом в паспорті можна використовувати для відкриття / закриття рахунку в банку, оформленні кредиту, для підтвердження фізичних осіб у Державному реєстрі.

У головному управління ДФС у Полтавській області цю інформацію підтвердили, зауваживши, що штамп у паспорті не позбавить від потреби надавати саму довідку про присвоєння ідентифікаційного коду за вимогою, згідно законодавства.
 


Автор: Наш кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2015, 21:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації