Вхід | Реєстрація

Сесія Козельщинської райради

Сесія Козельщинської райради

29 вересня під головуванням голови Козельщинської районної ради Юрія Марченка відбулася позачергова тридцять шоста сесія районної ради шостого скликання.

Терміновість проведення позачергової сесії була викликанна  необхідністю прийняття до дня проведення сесії Полтавської обласної ради рішення, пов’язаного із забезпеченням житлом лікарів.
На сьогодні однією з нагальних потреб територіальних громад сіл і селищ Козельщинського району є забезпечення житлом медичних працівників. Саме тому було розглянуто питання «Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл і селищ Козельщинського району, на баланс  Козельщинської центральної районної лікарні, майна, яке буде використовуватися для забезпечення житлом медичних працівників комунальних закладів району».

Також  невідкладно потребувало вирішення питання прийняття від сільських рад району міжбюджетних трансфертів до бюджету Козельщинського  району, які будуть направлені на виконання  районних Програм, в тому числі і на виконання районної комплексної  Програми  підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей-мешканців Козельщинського району на 2015 рік.
Для забезпечення цільового використання коштів, переданих із сільського бюджету коштів, комісіями було прийнято рекомендації «Про погодження проведення капітального ремонту в Бреусівській АЗПСМ по вулиці Гончара, 61 А в селі Бреусівка Козельщинського району, Полтавській області  та рекомендовано погодити проведення капітального ремонту вищевказаної АЗПСМ.


 


Автор: Козельщинська районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2015, 18:20 | Козельщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації