Вхід | Реєстрація

Позивний «СМІЛА»

Позивний «СМІЛА»

Для кожного учня літні канікули — найкраща пора для відпочинку. Завжди хочеться, щоб вони були довгими і цікавими, аби здійснити свої плани, задуми і мрії. Цього літа я намагався активно відпочивати: зустрічався з друзями, грав у футбол, гостював у бабусі, купався в річці, подорожував. Усе було чудово! А ось те, що відбулося зі мною 23 серпня (напередодні Дня незалежності), стало найбільш яскравою та пам’ятною подією за час усіх літніх канікул. Про це я і хочу розповісти читачам.

Того дня повертались ми з татом із перукарні. Їхали центральною вулицею Кобеляк. Неподалік ПриватБанку ми побачили, що на узбіччі дороги стоїть військова машина. Це й привернуло нашу увагу. Біля машини були чотири солдати, які її ремонтували. Ми з татом зупинились і вирішили дізнатися, що трапилось. Військові розповіли, що їдуть вони до Одеси, але у них вийшла з ладу машина. Це був бойовий підрозділ батальйону «Сміла». Мені перехопило подих від хвилювання. Я так мріяв познайомитись із справжніми воїнами АТО, захисниками нашої України. Аж раптом така зустріч і таке знайомство.

Я і мій тато запропонували допомогу бійцям. Вони зраділи, бо нікого не знали в Кобеляках. Їм потрібно було провести нескладні зварювальні роботи. Поки чоловіки ремонтували автомобіль я намагався поспілкуватися з ними. А коли познайомилися більше, то почав розповідати про наше місто, школу, у якій навчаюсь. Трохи згодом я почав їм співати, розповідати гуморески, намагався стати корисним для солдатів. Радість і гордість переповнювали мене. Я уважно слухав їхні розповіді про бойові події на сході України, задавав різні питання. Потім ми поїхали до дяді Саші Хряпи в автопарк. Там дядя Вітя і дядя Толя швидко виконали зварювальні роботи. А мені хотілось довше поспілкуватись з бійцями і ще трішки розвеселити їх. Та коли завершили ремонт машини, довелось із усіма прощатися. Потиснув кожному з них міцно руку й передав щирі слова подяки від усього 4‑Б класу Кобеляцької ЗОШ № 2 і своєї вчительки Олени Іванівни, від всіх своїх рідних і близьких. А ще сфотографувалися на пам’ять.

А потім сталося диво. Машина рушила. Аж раптом різко зупинилася, із салону вискочив солдат, зняв із себе личку з надписом «Сміла» і подарував мені. Я ніби одерев’янів. Радості не було меж. Це така честь для мене! Оце так канікули! Це найкращий день із літніх канікул, які назавжди запам’ятаються для мене. Усім захисникам, воїнам АТО, хочу сказати:

— Дорогі бійці! Знайте, ми завжди разом із вами. Ми пишаємось вашими подвигами. Я вірю, що наша Україна переможе завдяки таким хоробрим воїнам як ви. Повертайтесь живими та з перемогою!


Автор: Олександр Бражко, учень 4‑Б класу, ЗОШ № 2


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 жовтня 2015, 09:16 | Кобеляки | Цікаве


1. 11111аа / 14 жовтня 2015, 09:23
Це написав учень 4-ого классу??))))
2. Машка / 14 жовтня 2015, 09:33
Здуріти можна. Мама пхає Сашка в усі концерти, а більш обдаровані діти залишаються за бортом, бо мами в них непробивні, а тепер ще й статтю за сина накатала. "Еховці"Ви ж розумієте, що це писав не 4-класник?
3. Муся / 14 жовтня 2015, 10:24
2.Машка
«тепер ще й статтю за сина накатала. »

Нехай катає. Вона ще не розуміє, що в історичній перспективі вона для Сашка медвежу послугу робить.
4. Петлюрівець / 14 жовтня 2015, 11:21
"Дорогі бійці! Знайте, ми завжди разом із вами. Ми пишаємось вашими подвигами. Я вірю, що наша Україна переможе завдяки таким хоробрим воїнам як ви. Повертайтесь живими та з перемогою!" ( Олександр Бражко,учень ЗОШ 2 ). Слава Героям які воюють !Слава Героям які полягли ! Слава Украіні !!! ( 14.10 .2015 р. )
5. Седой / 14 жовтня 2015, 11:50

Коментар видалено за порушення пункту 2.5 Правил користування сайтом
6. Миролюб / 14 жовтня 2015, 11:51
4.Петлюрівець
«з перемогою!" ( Олександр Бражко,учень ЗОШ 2 )»

Тут же пояснювали, що не Олександр писав, а його маман, яка також нічого не розуміє, але писати вміє.
7. Миролюб / 14 жовтня 2015, 11:53

Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
8. Петлюрівець / 14 жовтня 2015, 18:16
5.Седой
«почитай, школяр... Посилання на rusvesna.su»

Маячня божевільного путінського Гебельса- Дмітрія Молчанова фашиста русского міра.... Він сміє читати мораль нашим воінам , що захищають Украіну від російських загарбників і іх посібників ?
9. Миролюб / 14 жовтня 2015, 18:47
5.Седой
«почитай, школяр... Посилання на rusvesna.su»

Це ти добру статтю знайшов. Якраз для петлюрівця.Він її, бачиш, навіть прочитав. Йому нічого і сказати, бачиш, у нього на все одна відповідь - путінський Гебельс. Більших гебельсів від тих, що петлюрівці привели до влади х.р де знайдеш.
10. Петлюрівець / 14 жовтня 2015, 21:07
8.Петлюрівець
«5.Седой
«почитай, школяр... Посилання на rusvesna.su»

9.Миролюб
«
Це ти добру статтю знайшов. Якраз для петлюрівця.Він її, бачиш, навіть прочитав. Йому нічого і сказати, бачиш, у нього на все одна відповідь - путінський Гебельс. Більших гебельсів від тих, що петлюрівці привели до влади х.р де знайдеш.
»

Седой і Миролюб ви що на службі у російського фашиста Путіна ?
11. Миролюб / 14 жовтня 2015, 21:39
10.Петлюрівець
«Седой і Миролюб ви що на службі у російського фашиста Путіна ?»

За Седого не знаю, а я на "службі" у Бога істинного і злиденного заблудшого українского народу одураченого вами. За злодіяння проти українського народу, рано чи пізно прийдеться відповідати, як це не раз і було в історії. І тоді знову будете скиглити, що вас безневинних настигли якісь репресії, не розуміючи, що то є кара Божа. Бога істинного, а не іудейського царя, якого ви собі обрали богом.
12. Петлюрівець / 15 жовтня 2015, 10:18
11.Миролюб
«
За Седого не знаю, а я на "службі" у Бога істинного і злиденного заблудшого українского народу ... За злодіяння проти українського народу, рано чи пізно прийдеться відповідати,»

Судячи з того яке враження справив на Седого пасквіль Дмітрія Молчанова про украінських солдатів ,які захищають нашу землю, то він людина слабка і не вольова та легко піддається сторонньому впливу ,гіпнозу і зомбуванню... або ж просто ворог нашого нарду.
13. Седой / 15 жовтня 2015, 10:43

Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
14. Седой / 15 жовтня 2015, 10:44

Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
15. Седой / 15 жовтня 2015, 10:45
видели вчера праздник защитника? Вот-вот, какие защитники такой и праздник! :))
16. Миролюб / 15 жовтня 2015, 13:47

Коментар видалено за порушення пункту 2.5, 2.8 Правил користування сайтом
17. Петлюрівець / 16 жовтня 2015, 10:27
Вчора наша Держава Украіна обрана у Раду Безпеки ООН !!!!! Було підтримано це рішення 177 краінами.
18. Миролюб / 16 жовтня 2015, 11:02
16.Миролюб
«Коментар видалено за порушення пункту 2.5, 2.8 Правил користування сайтом»

Адмін дорвався.
17.Петлюрівець
«Вчора наша Держава Украіна обрана у Раду Безпеки ООН !!!!! Було підтримано це рішення 177 краінами.»

Ти, петлюрівець усю правду пиши, а не так, як ви звикли. А вся правда така:
«Украину избрали непостоянным членом Совета безопасности Организации Объединенных Наций на 2016-2017 годы, “за” проголосовали 177 стран.
Также непостоянными членами Совета безопасности ООН избрали Египет, Сенегал, Уругвай и Японию. Они вместе с Украиной заменят Иорданию, Нигерию, Литву, Чад и Чили.
За Египет проголосовали 179 стран, за Сенегал - 187, за Уругвай - 185 и за Японию 184»
Тобто, за Сенегал проголосувало більше ніж за Україну. Їм же там також буває скучно, то й проголосували для приколу і развлєкухи. Треба ж з когось і поглузувати.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації