Вхід | Реєстрація

26 січня відбулося пленарне засідання 49 сесії міської ради V скликання

26 січня відбулося пленарне засідання 49 сесії міської ради V скликання, на якому депутати розглянули 29 питань порядку денного та 3 додаткових. На початку сесії заслухали депутатські запити Андрія Погрібного щодо роботи громадського транспорту та недоліків у реєстрі виборців, які були виявлені під час першого туру виборів Президента України.
Депутати затвердили план роботи міської ради на 2010 рік, внесли доповнення до рішення міської ради від 24 листопада 2009 року «Про затвердження Плану роботи міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2010 рік», а також зміни до рішення міської ради від 23 травня 2006 року «Про затвердження структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів», створивши управління економіки на базі відділу економічного розвитку та відділу цін та тарифів не змінюючи при цьому загальну чисельність працівників. Цим же рішенням затверджено положення про управління економіки. У зв’язку із збільшенням обсягу робіт та розширенням повноважень управління містобудування та архітектури народні обранці дозволили збільшити чисельність апарату управління містобудування та архітектури на 7 осіб. Рішенням міської ради реорганізовано комунальне підприємство «Архітектурно-будівельний та технічний нагляд» шляхом приєднання його до комунального підприємства «Бюро містобудування та кадастру» та затверджено звіт про здійснення державної регуляторної політики органами місцевого самоврядування за 2009 рік.
З метою забезпечення виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 19.08.2009 року депутати затвердили розподільчі баланси навчальних закладів, Кременчуцького міського науково-методичного центру, музею А.С. Макаренка, майно яких належить до комунальної власності територіальної громади м. Кременчука.
Депутати також затвердили ряд рішень виконкому міської ради, внесли зміни до деяких попередніх рішень міської ради, продовжили строк дії деяких пунктів рішень, прийняли до комунальної власності територіальної громади міста інженерних мереж.
Під час розгляду рішення «Про попереднє погодження місця розташування стаціонарних малих архітектурних форм та пересувних малих архітектурних форм для впровадження підприємницької діяльності в м. Кременчуці» по більше ніж 20 об’єктам було відмовлено у зв’язку з тим, що вони розташовані у зелених зонах. або на території житлової забудови. Міський голова Микола Глухов зауважив, що кременчужани часто скаржаться до міськвиконкому на те, що у них під вікнами розпивають пиво та алкогольні напої, придбані у кіосках, які працюють цілодобово неподалік від житлових будинків.
На сесії було створено комісію з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою та затверджено положення . До складу комісії увійшли представники управління Держкомзему у м. Кременчуці, міськ та райвиконкомів, відповідних контролюючих служб та інші.
Як завжди, розглянули також низку земельних питань, зокрема: про поновлення договорів оренди земельних ділянок, затвердження та відмову в затвердженні матеріалів відбору земельних ділянок, надання та оформлення земельних ділянок в оренду та інші.
Враховуючи непроведення платежів з міського бюджету Управлінням Державного Казначейства у грудні 2009 року, клопотання завідувача відділом охорони здоров’я, депутати розглянули рішення «Про виділення коштів за рахунок вільного залишку бюджетних коштів». Понад 1 млн. грн.. виділено головним розпорядникам коштів на погашення боргів 2009 року. На сесії також прийнято рішення «Про уточнення показників міського бюджету в частині між бюджетних відносин на 2009 рік» відповідно до якого збільшено загальний обсяг доходів та видатків міського бюджету на минулий рік на суму понад 2,1 млн. грн.., в тому числі за рахунок збільшення субвенцій з державного бюджету місцевим на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот, на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства та тимчасової допомоги дітям.
Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарському підприємству «Нібулон», міська рада прийняла рішення про продаж цьому підприємству земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 55021 кв.м. для експлуатації та обслуговування нежитлових приміщень по вул.. Флотській, 2-В.
Наприкінці пленарного засідання міський голова Микола Глухов повідомив, що на наступну сесію міської ради народні обранці зберуться 23 лютого 2010 року.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2010, 15:54 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації