Вхід | Реєстрація

Засідання тридцять сьомої сесії Козельщинської районної ради

Засідання тридцять сьомої сесії Козельщинської районної ради

16 жовтня під головуванням голови районної ради Юрія Марченка відбулося пленарне засідання чергової тридцять сьомої сесії Козельщинської районної ради шостого скликання.

На початку засідання депутати заслухали ряд фінансових питань, які розкрив начальник фінансового управління РДА Валерій Виставний. Зокрема він зупинився на затвердженні звіту про використання коштів резервного фонду районного бюджету, затвердженні розпоряджень голови райдержадміністрації, внесенні змін до показників районного бюджету на 2015 рік та проінформував про прийняття міжбюджетних трансфертів до районного бюджету.

Також депутати районної ради прийняли ряд рішень, що стосуються медичної галузі району. Так в.о. головного лікаря Козельщинської ЦРЛ Надія Бандура доповіла з питань: «Про внесення змін до рішення тридцять п’ятої сесії районної ради шостого скликання від 21 липня 2015 року «Про надання дозволу на передачу майна  спільної  власності  територіальних громад сіл  і селищ району, яке знаходиться на балансі Козельщинської центральної районної лікарні у безоплатне тимчасове користування на умовах  договору позички окремо індивідуально визначеного майна Територіальному центру з обслуговування (надання соціальних послуг) населення Козельщинської райдержадміністрації».
Наступне питання стосувалося забезпечення житлом лікарів. На сьогодні  дана проблема залишається однією з нагальних потреб територіальних громад сіл і селищ Козельщинського району. Для якнайскорішого вирішення даного питання,  було  прийнято у спільну власність територіальних громад сіл і селищ Козельщинського району, на баланс  Козельщинської центральної районної лікарні, приміщення для забезпечення житлом медичних працівників

Далі депутати  вирішили актуальне  питання для Пригарівської громади, а саме відкриття Сушківської АЗПСМ. З даного питання доповів головний лікар комунального закладу «Козельщинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Світлана Михайлова.

Для забезпечення належного управління установами спільної власності територіальних громад району депутати продовжили контракти з Колесніковим Сергієм Івановичем, головним лікарем Козельщинської центральної районної лікарні, та Клименком Сергієм Івановичем, директором Козельщинського районного оздоровчого комплексу «Старт»87.

З освітнього напрямку депутати погодили укладання трудових контрактів з керівниками навчальних закладів, які належать до спільної власності територіальних громад сіл і селищ району. Також було погоджено надання дозволу на передачу майна спільної власності територіальних громад сіл і селищ району, яке знаходиться на балансі відділу освіти, сім’ї та молоді райдержадміністрації, в безоплатне тимчасове користування Рибалківській сільській територіальній громаді.


Автор: Козельщинська районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2015, 15:21 | Козельщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації