Вхід | Реєстрація

Владислав Черненко та Анюта Гречишина перемагають у змаганнях із шахів

Владислав Черненко та Анюта Гречишина перемагають у змаганнях із шахів

У  п’ятницю 16  жовтня на базі Новосанжарського НВК з нагоди Дня захистника України були проведені районні шкільні змагання з шахів. У них взяли участь 12 шкільних команд. 
Змагання  були проведені за швейцарською системою в шість ігрових турів. Склад команди — хопець-дівчина. Переможця визначали  за загальною кількістю набраних очок.
Серед юнаків перше місце посів Владислав Черненко (5,5, Новосанжарський НВК), друге — Володимир Гріневич (4,5, Малоперещеплянський НВК),  третє — Радіон Желясков  (4, Нехворощанський НВК).
Серед  дівчат перше місце завоювала Аліна Жгир (6 очок Сухомаячківський НВК), друге — Дарина Ткаченко (5 очок, Нехворощанський НВК ) і третє — Анюта Гречишина (4 очки, Новосанжарський НВК).
У загальному підсумку першу сходинку зайняв Новосанжарський НВК (9,5), друге — Сухомаячківський НВК (9),третє — Нехворощанський НВК (9). Згідно регламенту змагань, у разі рівності  очок перевагу отримувала школа за кращим результатом дівчини.
Цей турнір також пройшов у рамках підготовки та формування збірної району на обласні змагання, які пройдуть у листопаді в Миргороді.
Переможці та призери були нагороджені почесними грамотами відділу освіти.  

 


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2015, 17:16 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації