Вхід | Реєстрація

За вбивство знайомого мешканець Глобиного проведе за гратами 10 років

За вбивство знайомого мешканець Глобиного проведе за гратами 10 років

Рішенням Кременчуцького районного суду Полтавської області був визнаний винним та винесено вирок 36-річному чоловіку, жителю міста Глобино за скоєння ним вбивства знайомого.

У серпні місяці 2014 року до Глобинського міського відділу міліції надійшло повідомлення від жінки. Вона повідомила, що було вбито її 40–річного співмешканця.

У ході перевірки обставин смерті чоловіка працівниками міліції було встановлено, що потерпілий разом зі співмешканкою та своїми товаришами відпочивав у знайомого в будинку. Під час бесіди між ним та підсудним виникла сварка на ґрунті ревнощів через його співмешканку. Під час суперечки товариш почав бити потерпілого руками та ногами, а згодом узяв кухонний ніж та наніс два удари ножем в грудну клітину.

Смерть потерпілого настала внаслідок проникаючого колото-різаного поранення грудної клітини зліва з пошкодженням верхньої частини лівої легені, що викликало зовнішню та внутрішню крововтрату.

Правоохоронці затримали особу, що вчинила даний злочин.

Рішенням Кременчуцького районного суду за частиною 1 статі 115 Кримінального Кодексу України ( Умисне вбивство) підсудному призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 10 років.


Автор: За матеріалами Кременчуцького РВ УМВС України в Полтавській област


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2015, 11:42 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації