Вхід | Реєстрація

На Полтавщині затримали браконьєрів

На Полтавщині затримали браконьєрів

Під час чергового рейду правоохоронці затримали 4 «браконьєрів».

30-річний мешканець Глобинського району на Кременчуцькому водосховища, в районі села Пронозівка за допомогою риболовної сітки незаконно добув рибу різних видів. Загальна вага улову рибалки склала близько 40 кілограм. Сума збитку становить понад 10115 гривень, повідомляють в УМВС України у Полтавській області.

Того дня в тому районі міліціонери затримали ще трьох рибалок. Двоє 35-річних та 31-річний односельці з Глобинського району вийшли рибалити за допомогою 2-ох риболовецьких сіток. Чоловік встигли виловити більше 20 кілограм риби, як були затримані на гарячому. Своїми діями, згідно загально державних норм вартості риби різних видів, рибалки завдали шкоди на суму понад 15400 гривень.

Міліціонерами вилучено всі знаряддя лову та рибу.

За фактам незаконного риболовного промислу розпочато кримінальне провадження стаття 249 Кримінального кодексу України.

Всім рибалкам-порушникам загрожує штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2015, 13:24 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації