Вхід | Реєстрація

Новосанжарці відзначились у Кубку області з пауерліфтингу

Новосанжарці відзначились у Кубку області з пауерліфтингу

На вихідних у Полтаві відбувся Кубок Полтавської області з класичного пауерліфтингу. Команда Нових Санжар у складі чотирьох чоловік відстоювала честь залу.

Першою виступала Вікторія Сагань у категорії до 57 кг. Це був її другий виступ, займається пауерліфтингом сьомий місяць. На присід замовили 95 кг — чітке виконання, далі 100 кг — виконано, але судді були об’єктивні, оскільки кілька сантиметрів не вистачило до зарахування вправи. Пожала спортсменка 50 кг. А на тязі одразу замовили 125 кг. Вихід на поміст і звання КАНДИДАТА у МАЙСТРИ СПОРТУ! (це десятий кандидат залу пауерліфтингу ДЮСШ ). Другий підхід — 130 кг. І третій підхід — особистий рекорд 135кг. Також Вікторія зайняла друге місце в абсолютному заліку.

Другим виступав вже досвідчений спортсмен Сергій  Яремко, категорія 53 кг ( власна вага 49 кг). 100кг — присід, 65 кг — жим лежачи і 135кг — тяга. Сума 300кг — упевнена перемога, перше місце і виконання 1 спортивного розряду.

Олександр Рукас у категорії 66 кг у присіді встановив власний рекорд 160 кг, пожав 82.5 кг і підняв штангу в тязі 185 кг. Зібравши суму 427.5 кг, він з результатом КМСУ посів перше місце на п’єдесталі пошани.

Категорію до 83 кг представляв Дяченко Валентин . Присід виконав з результатом 155 кг. Пожав 95 кг. А от тяга з результатом 210 кг дала змогу не тільки «засвітитись» у світі пауерліфтингу, а ще й виконати 1 спортивний розряд.

 


Автор: Юрій СТРЮК, директор Новосанжарської районної ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2015, 16:40 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації