Вхід | Реєстрація

У Хорішках проводять тендер

У Хорішках проводять тендер

2 листопада у рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду Фаза - ІІІ» в селі Хорішки, Козельщинського  району відбувся тендер. Провела тендер громадська організація «Хорішки» з метою визначення підрядника для виконання ремонтно-будівельних робіт у межах мікропроекту «Енергозберігаючі заходи у Хорішківській ЗОШ І-ІІІ ст. шляхом капітального ремонту будівлі (покрівлі) Хорішківської ЗОШ І-ІІІ ст.»

При проведенні вищевказаного тендеру були присутні в якості спостерігачів: координатор Полтавського ОПВ Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду Фаза -ІІІ» Старчик Віталіна та  відповідні спеціалісти районної ради й відділу освіти, сім’ї і молоді райдержадміністрації.

Тендерним комітетом було  розглянуто  три конкурсні пропозиції, які надійшли від  підприємств-підрядників: ФОП Зінов’єв Олег Леонідович, ТОВ «Полтаваміськбуд» та ФОП Савкіна Олена Борисівна.  Відповідно до умов проведення, всі пропозиції було проаналізовано  на предмет відповідності вимогам тендерної документації. Враховуючи актуальність для Хорішківської громади якнайшвидшої реалізації проекту  ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду Фаза - ІІІ»,  тендерний комітет вирішив детально вивчити надані пропозиції та в найкоротші терміни прийняти остаточне рішення щодо переможця. Про що буде повідомлено додатково.

 


Автор: Козельщинська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2015, 09:15 | Козельщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації