Вхід | Реєстрація

Головою районної організації ветеранів знову обрано Кіяна

Головою районної організації ветеранів знову обрано Кіяна

10 листопада відбулась звітно-виборча конференція Кобеляцької районної організації ветеранів.

Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, селищний, сільські голови, представники засобів масової інформації.

Конференція розпочалася хвилиною мовчання в пам'ять про усіх захисників України та покладанням квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку і Скорботної матері.

Грамотами районної державної адміністрації та районної ради були нагороджені голови первинних ветеранських організацій.

Згідно з порядком денним учасники конференції заслухали звіт голови районної ради ветеранів Григорія Кіяна, звіт ревізійної комісії, обрали раду районної організації та ревізійну комісію на наступні чотири роки.

Головою ради районної організації ветеранів вкотре обрано Кіяна Григорія Олексійовича. Також обрано делегатів на сьому конференцію Полтавської обласної організації ветеранів України.


 


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2015, 08:58 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації