Вхід | Реєстрація

Допоможіть знайти!

Допоможіть знайти!

26 жовтня в селі Задовга Козельщинського району безвісті зник 31-річний чоловік.

Про це редакцію «ЕХО» повідомили його рідні тітки. Жінки розповіли, що Сергій Віблий живе зі своїми матір’ю і бабасею у Задовгій. Працюває по-господарству в місцевого фермера.

Розповідає Ольга Іванівна:

— 26 жовтня приблизно о 18-ій годині Сергій був на робочому місці. Міні-ферма, на якій він працював, знаходиться поряд із його будинком. До хлопця зайшла мати, щоб дізнатися, коли він закінчить роботу. Той відповів, що невдовзі прийде додому. І пішов на задній двір.

Зі слів тітки Віблого, разом із ним у цей вечір працювали підсобний робітник і доярка. Вони бачили, що Сергій пішов до сінника і звідти не повертався. А майже о 19:00 приміщення для зберігання сіна загорілося. Люди викликали вогнеборців, які ліквідували пожежу.

— Після цього наш Сергій десь зник, — говорить Ольга Іванівна. — Ми думали, що, можливо, то він підпалив сіно і тепер ховається. Та за цей час встигли обійти всі сусідні села й болота. Ні до кого зі знайомих він також не звернувся.

Через три дні мати Сергія написала заяву до райвідділу міліцію про зникнення сина.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 листопада 2015, 11:21 | Козельщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації