Вхід | Реєстрація

Найкращою «хімічкою» назвали вчительку СШ №22

На базі Полтавської школи № 11 відбувся міський конкурс «Учитель року» в номінації «Хімія». Його переможцем стала вчитель хімії школи № 22 Світлана Пестич, яка змагалася у фінальному етапі зі Світланою Токар (гімназія № 30). Вчителі продемонстрували вміння творчо підходити до навчального процесу, досконалі фахові знання та обізнаність із різних тем. Конкурсантів чекали такі випробування: проведення уроку з представленням досвіду роботи, творчий підхід учителя щодо використання сучасних інноваційних технологій, самоаналіз власного уроку.
Зокрема, протягом 10 хвилин конкурсанти аналізували хід уроку, результати своєї та учнівської діяльності на уроці, оцінювали особливості та рівень підготовки учнів, ділилися методичними знахідками. Потім захищали власний педагогічний досвід (вчителі мали змогу поділитися власними досягненнями, оригінальними ідеями та розкрити методи і форми своєї роботи), психолого-педагогічне тестування, тестування з питань фахової підготовки та методики викладання предмету.

Автор: www.rada-poltava.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2010, 11:32 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації